Haber

New York Times Meydanı’ndaki Noel Balosuna Hazırlanmak

27 Aralık 2022, New York City, ABD’deki Times Meydanı Bina 1’in çatısında Crystal Times Meydanı Noel Balosu montajı sırasında daha büyük bir kalıba bir kristal kesiği yerleştirildi.(Fotoğraf: Ziyu Julian Zhu/Xinhua)

NEW YORK, 28 Aralık (Xinhua) — ABD’nin New York şehri New York’ta yıllık bir geleneğin parçası olarak, Salı günü Times Square Noel Balosundaki 2.688 Waterford Crystal üçgeninden bazılarının yenilenmesi başladı. Yeni bir yılın başlangıcı, 31 Aralık saat 23:59’da yaklaşık 5400 kg ağırlığında ve üç buçuk metre çapındaki topun inişiyle ve yılın son saniyelerine geri sayımla kutlanacak. , meydanda coşku doruk noktasına ulaşıyor. Times Square Yılbaşı Kutlaması’nın geçmişi 1904 yılına dayanıyor. 27 Aralık’ta açıklanan organizasyonlardan biri olan 2023 arifesinde, Çin’in Hong Kong ÖİB’inden sanatçılar New York City’deki Times Square’de geri sayım kutlamasını başlatacak.

Bir elektrikçi, 27 Aralık 2022, New York, ABD’deki Times Square Bina 1’in çatısında Crystal Times Meydanı Noel Balosu’nun montajı sırasında çalışıyor.(Fotoğraf: Ziyu Julian Zhu/Xinhua)
27 Aralık 2022, New York, ABD’deki Times Meydanı 1. Binanın çatısına Crystal Times Meydanı Noel Balosu montajı sırasında kristal bir modül yerleştiren elektrikçiler.(Fotoğraf: Ziyu Julian Zhu/Xinhua)
New York City, ABD’deki Times Square Building No. 1’in çatısında Crystal Times Meydanı Noel Balosu montajı sırasında Noel Balosuna kristal kesen elektrikçiler, 27 Aralık 2022.(Fotoğraf: Ziyu Julian Zhu/Xinhua)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu